Doresc sa efectuez un transfer de bani pentru achitarea imprumutului de la Raiffeisen Bank: am o rata lunara si un card de credit. Ce informatii trebuie sa detin inaintea utilizarii tokenului BCR (presupun nr IBAN de la ambele conturi). Unde pot gasi acste informatii?

Pentru efectuarea unui transfer bancar din contul dumneavoastra de Internet Banking, este necesar sa cunoasteti Contul IBAN al beneficiarului.

Platile trebuie efectuate cu minim 4 zile inainte de data scadenta, pentru a fi sigur ca suma achitata va fi inregistrata in cont inainte de data scadenta.

Pe ordinul de plata trebuie precizate datele dumneavoastra de identificare (nume, prenume, CNP) si creditul pentru care se face plata.

Puteti cere transferul automat al salariului in contul Raiffeisen Bank. Astfel se reduc comisioanele de transfer, precum si intarzierile la plata ratelor.

Pentru a afla Contul IBAN al bancii, va recomandam sa va adresati direct acesteia.

Datele de contact ale Raiffeisen Bank le gasiti aici.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Diverse

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


6 comentarii


Lucia , acum over 10 years
  (332)   (322)

se depun in PaiPal o suma in dolari care vor fi transferati la o banca din Romania; pentru retragere imi trebuie obligatoriu card in dolari sau pot si cu card in Roni, fiind transformati de Banca ?
 
ionut , acum over 10 years
  (331)   (338)

am o masina inmatriculata in spania. cum pot sa ii fac o alta asigurareca asata a nu mai este valabila?
 
man , acum over 10 years
  (398)   (405)

Buna ziua,vreau sa mi vand bijuteriile din aur si nu stiu la ce banca ma pot adresa in Bucuresti.
 
raluca , acum over 10 years
  (367)   (327)

buna ziua.vreau sa imi fac un credit la banca si mi sa dat o adeverinta care trebuie completata de catre angajator, dar acesta refuza.Este legal ceea ce face?Daca puteti sa imi precizati si articolul din Codul Muncii va rog.O zi buna
 
adian , acum over 11 years
 
  (423)   (395)

mie mi se refuza dreptul de a imi elibera fisa fiscala..acest lucru nu este legal deci in consecinta eu lucrez la o firma care nu respecta normele protectiei muncii,nu am stiut si am lucrat astfel un an de zile ,afland abia dupa ce am depus pentru un credid bancar...ce pot face ? vreau despagubiri pentru anul lucrat in zadar fara nici un drept!!!
 
alexandra , acum over 11 years
  (393)   (378)

la ce firma ai lucrat?la firma saisonarbeitskraefte deutschland?
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »