Cum pot afla codul IBAN, este sirul de cifre de pe card?

Codul IBAN (International Bank Account Number) reprezinta un sir de caractere care identifica in mod unic, la nivel international, contul unui client deschis la o banca.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

Pentru a afla codul IBAN al contului dvs., va recomandam sa va adresati unui reprezentant al bancii unde ati deschis contul.

Pentru a vizualiza datele de contact ale institutiilor, consultati sectiunea Lista Banci.

Pe card se afla fie numarul cardului (pe fata acestuia, fara banda magnetica), este format din 13 pana la 16 cifre, in functie de banca emitenta, fie codul CVC sau CVV, cod format de regula din 3 cifre ce se gaseste pe spatele cardului si reprezinta codul de securitate al cardului, oferind o securitate suplimentara posesorilor de carduri de credit si de debit.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Diverse

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


6 comentarii


Lucia , acum over 10 years
  (351)   (345)

se depun in PaiPal o suma in dolari care vor fi transferati la o banca din Romania; pentru retragere imi trebuie obligatoriu card in dolari sau pot si cu card in Roni, fiind transformati de Banca ?
 
ionut , acum over 10 years
  (352)   (357)

am o masina inmatriculata in spania. cum pot sa ii fac o alta asigurareca asata a nu mai este valabila?
 
man , acum over 10 years
  (418)   (425)

Buna ziua,vreau sa mi vand bijuteriile din aur si nu stiu la ce banca ma pot adresa in Bucuresti.
 
raluca , acum over 11 years
  (384)   (350)

buna ziua.vreau sa imi fac un credit la banca si mi sa dat o adeverinta care trebuie completata de catre angajator, dar acesta refuza.Este legal ceea ce face?Daca puteti sa imi precizati si articolul din Codul Muncii va rog.O zi buna
 
adian , acum over 12 years
 
  (441)   (417)

mie mi se refuza dreptul de a imi elibera fisa fiscala..acest lucru nu este legal deci in consecinta eu lucrez la o firma care nu respecta normele protectiei muncii,nu am stiut si am lucrat astfel un an de zile ,afland abia dupa ce am depus pentru un credid bancar...ce pot face ? vreau despagubiri pentru anul lucrat in zadar fara nici un drept!!!
 
alexandra , acum over 11 years
  (412)   (401)

la ce firma ai lucrat?la firma saisonarbeitskraefte deutschland?
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »