Raiffeisen - contact, adresa, sucursale

Raiffeisen Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, oferind o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie- unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking Raiffeisen Direct, mobile banking myBanking si internet banking Raiffeisen Online.

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea, incheiata in iunie 2002, a celor doua entitati detinute de Grupul Raiffeisen in Romania, Raiffeisenbank, infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB, si Banca Agricola Raiffeisen SA, infiintata in 2001, dupa preluarea bancii de stat Banca Agricola de catre grupul austriac.

Raiffeisen Bank deserveste peste 2 milioane de clienti, din care aproximativ 100 000 IMM-uri, si peste 4 400 companii cu o cifra anuala de afaceri ce depaseste 5 milioane EURO, entitati publice si institutii financiare. Banca detine diferite unitati specializate ca "agentii de retail" care se adreseaza persoanelor fizice si IMM-urilor. De asemenea, Raiffeisen Bank este prima banca de pe piata romaneasca care a lansat unitati destinate exclusiv acordarii de credite imobiliare "Raiffeisen Bank Casa Ta".

Raiffeisen Exclusive, marca pentru serviciile de private banking destinata clientilor bancari de top, ofera pachete de produse pentru o gama larga de investitii, in spatii dedicate in marile orase ale tarii, adaugand o nota personala serviciilor de calitate pe care le ofera, fiecare client avand bancherul sau personal.

Pentru segmentul corporatist, banca are reprezentanti in toate centrele regionale corporatiste, oferind clientilor marele avantaj de a beneficia de solutii bancare adaptate cerintelor acestora in orice zona a tarii.

Contact Raiffeisen Bank

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0213063002
Telefon Mobil -
Fax 0212300700
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.raiffeisen.ro
Adresa Strada Charles de Gaulle, nr. 15, Bucuresti sector 1
Cod BIC RZBR
Cod SWIFT RZBRROBU

Telefon Raiffeisen Bank    Adresa Raiffeisen Bank    Program functionare Raiffeisen Bank    Contact Raiffeisen Bank    Email Raiffeisen Bank    Sediu Raiffeisen Bank    Agentii Raiffeisen Bank    Sucursale Raiffeisen Bank   

Depozite Cont de acumulare Depozite La termen Credite Nevoi Personale Credite Refinantare Consum

Raiffeisen Bank  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »