Ce inseamna dispozitivul Digipass? Trebuie sa suport taxa de 30 USD? Altfel nu beneficiez de serviciile Fastbanking?

Dispozitivul Token Challenge permite identificarea dvs. ca utilizator, pentru serviciul de Internet Banking oferit de Bancpost, FastBanking. Va permite sa vizualizati contul curent prin intermediul Internetului si, de asemenea, sa realizati diverse operatiuni, cum ar fi transfer de sume, plata unor facturi, schimb valutar, etc.

In cazul Bancpost, aceasta metoda de autentificare presupune depunerea unei garantii in valoare de 30 USD sau echivalentul in RON. Garantia este returnabila la momentul renuntarii la aceasta metoda sau la rezilierea contractului Fastbanking.

Pentru a obtine mai multe informatii, va sugeram sa aplicati online pentru serviciul de Internet Banking de la Bancpost, aici.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Diverse

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


6 comentarii


Lucia , acum over 5 years
  (216)   (203)

se depun in PaiPal o suma in dolari care vor fi transferati la o banca din Romania; pentru retragere imi trebuie obligatoriu card in dolari sau pot si cu card in Roni, fiind transformati de Banca ?
 
ionut , acum over 6 years
  (205)   (210)

am o masina inmatriculata in spania. cum pot sa ii fac o alta asigurareca asata a nu mai este valabila?
 
man , acum over 6 years
  (275)   (274)

Buna ziua,vreau sa mi vand bijuteriile din aur si nu stiu la ce banca ma pot adresa in Bucuresti.
 
raluca , acum over 6 years
  (241)   (206)

buna ziua.vreau sa imi fac un credit la banca si mi sa dat o adeverinta care trebuie completata de catre angajator, dar acesta refuza.Este legal ceea ce face?Daca puteti sa imi precizati si articolul din Codul Muncii va rog.O zi buna
 
adian , acum over 7 years
 
  (295)   (271)

mie mi se refuza dreptul de a imi elibera fisa fiscala..acest lucru nu este legal deci in consecinta eu lucrez la o firma care nu respecta normele protectiei muncii,nu am stiut si am lucrat astfel un an de zile ,afland abia dupa ce am depus pentru un credid bancar...ce pot face ? vreau despagubiri pentru anul lucrat in zadar fara nici un drept!!!
 
alexandra , acum over 6 years
  (261)   (243)

la ce firma ai lucrat?la firma saisonarbeitskraefte deutschland?
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »