Fastbanking

Bancpost

internet banking de la Bancpost - Descriere produs

Operatiuni bancare pe internet. Platesti facturi, transferi bani, verifici soldul. Rapid, comod, flexibil.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Vizualizarea in orice moment a soldurilor conturilor deschise la Bancpost, informatii despre diversele cursuri valutare, posibilitatea vizualizarii si tiparirii extraselor de cont, definirea beneficiarilor platilor direct de catre client, crearea unor machete cu ordine de plata, posibilitatea de a importa ordine de plata create cu alte aplicatii.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Fastbanking iti ofera in conditii de confort, securitate si cu comisioane zero urmatoarele facilitati: Interogare solduri, vizualizare si tiparire extras, transfer intre carduri proprii, trasfer din card in cont curent, alimentare carduri (credit/debit) din contul curent, informatii privind cursurile valutare practicate de banca, ordine de plata globale (plati salarii), atasarea aceluiasi dispozitiv Digipass la mai multi utilizatori, vizualizare istoric tranzactii intre carduri, vizualizare istoric tranzactii card - cont curent, transferuri intre conturile curente ale aceluiasi client, transferuri intrabancare, activare serviciu, suport/ helpdesk profesionist, vizualizarea tranzactiilor zilei, vizualizarea starii ordinelor de plata in lei si valuta, stabilire de alias pentru conturi/ beneficiari, declarare, modificare si stergere beneficiari pentru plati in lei si valuta, personalizarea paginii principale, modificare, adaugare, stergere utilizatori.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane Pentru fiecare dispozitiv Digipass se constituie o garantie initiala de 30 USD, care se returneaza clientului la expirarea perioadei contractuale. Comisioanele percepute asupra ordinelor de plata in lei efectuate prin Fastbanking sunt mai mici cu pana la 40% fata de cele practicate pentru operatiunile derulate la ghiseul bancii. Comisioane pentru ordine de plata valutare efectuate prin Fastbanking: - Operatiuni in favoarea clientilor altor banci din tara sau din strainatate (speze SWIFT nu sunt incluse): 0,25% din valoarea transferata (min 25 EUR maxim 1.000 EUR) - Speze SWIFT: 10 EUR. Comisioane pentru plati in RON fara numerar efectuate utilizand serviciul Internet Banking: - Interbancare (inclusiv comision BNR): pana la 49.999,99 RON - 4,05 RON / operatiune (3,5 RON comision Bancpost + 0,55 RON comision BNR); incepand cu 50.000 RON si urgente indiferent de valoare - 16,87 RON / operatiune (10 RON comision Bancpost + 6,87 RON comision BNR). - Intrabancare (indiferent de valoare) - FRANCO.
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Confidentialitatea datelor este asigurata prin utilizarea numelui de utilizator si a unei parole, precum si prin intermediul dispozitivului Digipass(Token). In plus, din momentul conectarii, orice schimb de date se va efectua sub protocol autorizat SSL care utilizeaza o cheie de criptare de minim 128 de biti (cea mai puternica cheie de criptare existenta pe piata in momentul actual) - si un algoritm DES. In plus, site-ul pentru acest serviciu este asigurat si garantat de firma Verisign, astfel incat clientul poate recunoaste si verifica cu usurinta autenticitatea acestuia.
  Comanda  

Observatii

Observatii Pentru ca serviciul sa fie operabil va sunt necesare: Calculator cu acces la Internet si oricare din urmatoarele browsere: Internet Explorer versiunea 6.0 sau mai nou, Mozilla Firefox 2.0 sau mai nou, Opera 8.0 sau mai nou, care sa permita conexiune criptata cu lungimea cheii minim 128 biti.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Bancpost:
Depozite La termen Bancpost   Depozite Cont de acumulare Bancpost   Carduri De credit Bancpost   Depozite La termen Bancpost   Credite Investitii Bancpost   Depozite Cont Curent Bancpost   Credite Nevoi Personale Bancpost   Carduri De debit Bancpost   Credite Pentru echipamente Bancpost   Credite Prima Casa Bancpost   Credite Linii de credit Bancpost  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


3 comentarii


captariu mihai , acum over 12 years
  (190)   (181)

De ce nu pot plati nici in 7 si nici in 8 aprilie.?
Sa fie si calculatorul catolic?
 
Ramona , acum over 12 years
  (185)   (175)

Am aplicat si eu pentru Fastbanking. Toate bune si frumoase, dar nu pot face nimic. Cand cer prin sms codul ca sa intru concret mi se inchide calculatorul. De fiecare data. O fi vina calculatorului?
 
tampau gheorghe , acum over 12 years
  (215)   (190)

de ce nu pot fi vizualizate operatiunile in timp util dupa efectuarea lor?