Am primit dispozitivul token de la BCR si l-am aruncat pentru ca n-am stiu ce sa fac cu el. Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac?

Dispozitivul Token de la BCR permite identificarea dvs. ca utilizator, pentru serviciul de Internet Banking Click 24 Banking si Alo 24 Banking, autorizand tranzactiile prin aceste canale.

Utilizand dispozitivul puteti vizualiza tranzactiile efectuate in contul dvs. curent, sa verificati soldul contului, sa vizualizati extrasul de cont pe o anumita perioada si sa realizati o serie de operatiuni (precum transfer bancar, plata facturilor pentru anumiti furnizori, etc.).

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

In situatia in care doriti sa vi se elibereze un nou dispozitiv token, este necesar sa va adresati unui reprezentant al BCR. Este posibil sa fie nevoie sa platiti o anumita suma pentru eliberarea noului dispozitiv.

Datele de contact ale BCR si ale sucursalelor bancii pot fi gasite aici.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Diverse

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


6 comentarii


Lucia , acum over 10 years
  (336)   (328)

se depun in PaiPal o suma in dolari care vor fi transferati la o banca din Romania; pentru retragere imi trebuie obligatoriu card in dolari sau pot si cu card in Roni, fiind transformati de Banca ?
 
ionut , acum over 10 years
  (335)   (343)

am o masina inmatriculata in spania. cum pot sa ii fac o alta asigurareca asata a nu mai este valabila?
 
man , acum over 10 years
  (403)   (409)

Buna ziua,vreau sa mi vand bijuteriile din aur si nu stiu la ce banca ma pot adresa in Bucuresti.
 
raluca , acum over 10 years
  (369)   (332)

buna ziua.vreau sa imi fac un credit la banca si mi sa dat o adeverinta care trebuie completata de catre angajator, dar acesta refuza.Este legal ceea ce face?Daca puteti sa imi precizati si articolul din Codul Muncii va rog.O zi buna
 
adian , acum over 11 years
 
  (426)   (400)

mie mi se refuza dreptul de a imi elibera fisa fiscala..acest lucru nu este legal deci in consecinta eu lucrez la o firma care nu respecta normele protectiei muncii,nu am stiut si am lucrat astfel un an de zile ,afland abia dupa ce am depus pentru un credid bancar...ce pot face ? vreau despagubiri pentru anul lucrat in zadar fara nici un drept!!!
 
alexandra , acum over 11 years
  (396)   (385)

la ce firma ai lucrat?la firma saisonarbeitskraefte deutschland?
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »