BCR - contact, adresa, sucursale

Banca Comerciala Romana (BCR) este una dintre cele mai importante institutii bancare din Romania. Incepand cu 2006, BCR este membra a Erste Group Bank, cel mai mare furnizor de servicii financiare din Europa Centrala si de Est.

Dispunand de o echipa de profesionisti formata din aproape 9000 de persoane si de o retea extinsa de unitati (667), BCR este principalul actor in realizarea procesului de sustinere a economiei reale, furnizand produse si servicii bancare competitive persoanelor fizice si persoanelor juridice.

Banca Comerciala Romana isi propune consolidarea pozitiei de lider ocupata de institutie in sistemul bancar intern, prin implementarea unei culturi a Excelentei.

BCR ofera intreaga gama de servicii bancare, incluzand solutii de internet banking,phone banking si e-commerce. Reteaua bancii cuprinde 643 de unitati si agentii retail (pentru persoane fizice si microintreprinderi) in toate orasele din Romania cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate (IMM-uri si companii mari) sunt deserviti de 48 de centre de afaceri dedicate.

BCR detine cea mai mare retea nationala de ATM-uri si POS-uri – peste 2.200 de bancomate si peste 18.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru efectuarea platilor cu cardul.

Contact Banca Comerciala Romana (BCR)

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0800801227
Telefon Mobil -
Fax 0213121463
Email contact.center@bcr.ro
Program -
Adresa web www.bcr.ro
Adresa Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 5, Bucuresti sector 5
Help-desk Carduri: 0213111001
Cod BIC RNCB
Cod SWIFT RNCBROBU
vezi adresa institutiei Banca Comerciala Romana (BCR)

Telefon Banca Comerciala Romana (BCR)    Adresa Banca Comerciala Romana (BCR)    Program functionare Banca Comerciala Romana (BCR)    Contact Banca Comerciala Romana (BCR)    Email Banca Comerciala Romana (BCR)    Sediu Banca Comerciala Romana (BCR)    Agentii Banca Comerciala Romana (BCR)    Sucursale Banca Comerciala Romana (BCR)   

Credite Ipotecare

Banca Comerciala Romana (BCR)  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »