Cea mai scazuta dobanda pentru creditele de consum cu ipoteca in euro

Cea mai scazuta dobanda pentru creditele de consum cu ipoteca in euro Data: 25 februarie 2011   Ora: 13:49

Creditele de consum cu ipoteca se acorda in scopul oricarui proiect personal, de la modernizarea locuintei la achizitionarea unei case sau a unui teren. Imprumutul de nevoi personale cu ipoteca permite acces la o suma importanta de bani, fara a fi necesara precizarea destinatiei.

Creditul se garanteaza cu ipoteca de rang I cesionata in favoarea bancii. Totodata, este necesara incheierea unei asigurari de viata si/sau asigurarea imobilului cu care se garanteaza imprumutul.

Institutiile de credit accepta unul sau mai multi codebitori, ale caror venituri vor fi luate in considerare pentru stabilirea sumei maxime.

Video: Dobanzile la creditele in euro vor creste cu 10%

Va prezentam in continuare creditele de consum cu ipoteca in euro cu cea mai mica dobanda, afisate pe www.efin.ro.

Creditul de nevoi personale cu ipoteca cu cea mai mica dobanda este oferit de OTP Bank. Astfel, Creditul nevoi personale cu garantie ipotecara, fara comision de analiza a dosarului este prevazut cu o dobanda de 4,05%.

Urmatorul credit in functie de nivelul dobanzii este Creditul nevoi personale cu garantii reale de la Garanti Bank, cu o dobanda de 5,94%.

In sfarsit, RBS promoveaza Creditul personal cu ipoteca, cu asigurare de viata contractata prin banca, cu dobanda de 6%.

Precizam ca, pe langa dobanda, clientii trebuie sa aiba in vedere si comisioanele percepute de banci, care vor determina costul total al imprumutului.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite De Consum Cu Ipoteca


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

De unde provin masinile din dezmembrari auto?

De la elemente de caroserie sau accesorii obisnuite de interior, pana la piese pentru motor si consumabile, ca proprietari de autovehicule putem ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

De unde provin masinile din dezmembrari auto?

De la elemente de caroserie sau accesorii obisnuite de interior, pana la piese pentru motor si consumabile, ca proprietari de autovehicule putem ... citeste mai mult