Creditele de consum cu ipoteca in lei cu cea mai mica dobanda

Creditele de consum cu ipoteca in lei cu cea mai mica dobanda Data: 25 februarie 2011   Ora: 12:19

Creditul de nevoi personale cu ipoteca este un produs flexibil pentru obtinerea caruia nu sunt necesare precizarea destinatiei sau acte justificative ale destinatiei lui.

Spre deosebire de creditul de nevoi personale fara garantii reale, creditul de consum cu ipoteca este prevazut cu un plafon mult mai extins, de pana la 500.000 euro, iar perioada de rambursare se poate intinde pana la 30 de ani. Pentru acest tip de imprumut este necesara constituirea unei garantii reale in favoarea bancii, de regula ipoteca de rang I asupra unuia sau mai multor imobile aflate in proprietatea clientului.

Video: Pot accesa un credit daca sunt raportat la Biroul de Credit sau CRB?

Am selectat primele trei credite de consum in lei in functie de nivelul dobanzii, afisate pe www. efin.ro.

Primul dintre acestea este Creditul Expresso NonStop de la BRD, care poate fi contractat pe o perioada cuprinsa intre 181-300 luni, cu dobanda de 7,28%.

Dobanda aferenta Creditului de nevoi personale cu garantie ipotecara oferit de OTP Bank este 8,12%. Banca nu percepe comision de analiza dosar, in schimb clientul va plati un comision de administrare lunar.

Cel de-al treilea credit de consum cu ipoteca este Creditul pentru Nevoi Personale cu Ipoteca cu virare venit promovat de Emporiki Bank, cu o dobanda de 8,45%.

Costul total al imprumutului este indicat de valoarea dobanzii anuale efective (DAE), compusa atat din dobanda, cat si din comisioanele percepute.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite De Consum Cu Ipoteca


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai multAdvertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult