Credit Agricole - contact, adresa, sucursale

Credit Agricole Bank Romania este noul nume al Emporiki Bank Romania, prezenta pe piata romaneasca din 1996.

Crédit Agricole Group, lider de piata in Franta, este una dintre cele mai mari banci din Europa, adresându-se tuturor categoriilor de clienti. Credit Agricole Group sustine economia reala, prin sprijinirea proiectelor clientilor sai atât in segmentul de retail, cât si in cel corporate si IMM.

 Subliniind valorile si angajamentul sau, Credit Agricole Group este o banca „de bon sens”. Pune in centrul activitatilor sale satisfactia si interesele celor 54 de milioane de clienti, ale 160.000 de angajati, 1,2 milioane de actionari si ale 6,5 milioane de actionari cooperatisti.

Credit Agricole Bank Romania se adreseaza consumatorilor individuali, intreprinderilor mici si mijlocii si marilor corporatii, prin intermediul unei retele de 29 de sucursale, situate in principalele orase din tara si un Centru dedicat afacerilor intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) in Bucuresti.

Credit Agricole Bank Romania implementeaza cu succes o gama larga de produse financiare si servicii cum ar fi: oferta de pachete salariale, credite de consum, de locuinte si finantare corporativa, produse de economisire cu dobanzi atractive, internet banking, carduri de debit, transferuri de fonduri monetare si alte servicii. In plus, Banca ofera o gama completa de servicii de afaceri corporate, acordand o atentie deosebita cooperarii cu clientii corporativi ai Grupului.

Contact Credit Agricole Bank Romania

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0213159783
Telefon Mobil -
Fax 0213128048
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.credit-agricole.ro
Adresa Strada Berzei, nr. 19, Bucuresti sector 1
Cod BIC BSEA
Cod SWIFT BSEAROBU

Telefon Credit Agricole Bank Romania    Adresa Credit Agricole Bank Romania    Program functionare Credit Agricole Bank Romania    Contact Credit Agricole Bank Romania    Email Credit Agricole Bank Romania    Sediu Credit Agricole Bank Romania    Agentii Credit Agricole Bank Romania    Sucursale Credit Agricole Bank Romania   

Credit Agricole Bank Romania  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »