OTP promoveaza creditele ipotecare in euro

OTP promoveaza creditele ipotecare in euro Data: 30 aprilie 2010   Ora: 16:27

Persoanele fizice care contracteaza un credit de nevoi personale cu ipoteca sau un credit ipotecar de achizitie in euro de la OTP Bank Romania beneficiaza de o rata fixa de dobanda de 4.99% pentru primele 12 rate lunare si de o perioada de gratie la plata ratelor de maxim 3 luni, aplicabila dupa primul an, au anuntat oficialii institutiei financiare.

Banca nu percepe comision de acordare, iar clientii au acces gratuit la serviciul de Internet Banking pana la finele anului 2010.

Perioada maxima de acordare este de 357 de luni, iar pentru a fi eligibil, aplicantul trebuie sa aiba varsta de pana la 65 de ani la scadenta finala a creditului, fara asigurare de viata, respectiv maxim 70 de ani la scadenta finala a creditului, cu asigurare de viata.

”Dupa o perioada in care procesul de creditare a fost mai putin intens, ne aducem aportul la procesul de relansare a creditarii in Romania, printr-o campanie extrem de avantajoasa pentru clientii persoane fizice. Fie ca este vorba de un credit de nevoi personale cu ipoteca, fie de un credit ipotecar de achizitie, campania lansata recent este una extrem de echilibrata pentru client”, a declarat directorul executiv al OTP Romania, Laszlo Diosi.

Clientii pot apela la maxim 3 codebitori pentru a se putea incadra la o suma mai mare. Totodata, banca ia in calcul o gama larga de venituri la determinarea capacitatii de rambursare (salarii, pensii, chirii, venituri din drepturi de autor, PFA, venituri obtinute din strainatate, de navigator, venituri din contracte de agent-mandat-comision), iar procentul de finantare poate ajunge pana la 85% din valoarea imobilului achizitionat sau adus in ipoteca.

Aceasta campanie, valabila pana pe 30 iunie, exclude creditele acordate prin programul Prima Casa.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite De Consum Cu Ipoteca


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult