OTP - contact, adresa, sucursale

Despre OTP Group

OTP Bank este cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala, cu o traditie de 60 de ani pe piata bancara maghiara.

In afara Ungariei, OTP Bank are operatiuni in Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia.

OTP Bank ofera servicii universale si deserveste, in cele 9 tari in care este prezenta, mai mult de 13,5 milioane de clienti, prin intermediul a peste 1500 de unitati teritoriale, a retelei de ATM-uri si a sistemului de canale electronice.

In Romania, OTP Group este prezent prin: OTP Bank Romania, OTP Asset Management Romania S.A.I. S.A., OTP Consulting si OTP Leasing.


OTP Bank Romania este pozitionata ca o banca universala, ce ofera servicii financiare complete pentru clientii persoane fizice si companii. Este orientata permanent spre imbunatatirea produselor si serviciilor oferite, astfel incat sa devina un etalon al calitatii in ceea ce priveste produsele si serviciile financiare din Romania, precum si atitudinea angajatilor.

OTP Bank ofera o gama completa de servicii financiare de cea mai buna calitate, prin operarea intr-o maniera prudenta si transparenta si prin cultivarea activa a inovatiei. OTP Bank isi bazeaza succesul pe increderea clientilor construita prin intelegerea nevoilor lor locale si regionale, pe calitatea si eficienta tuturor serviciilor livrate.

Contact OTP Bank Romania

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0213075700
Telefon Mobil -
Fax 0213075735
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.otpbank.ro
Adresa Strada Buzesti, nr. 66, Bucuresti sector 1
Help-desk Carduri: 0213085711
Cod BIC OTPV
Cod SWIFT OTPVROBU

Telefon OTP Bank Romania    Adresa OTP Bank Romania    Program functionare OTP Bank Romania    Contact OTP Bank Romania    Email OTP Bank Romania    Sediu OTP Bank Romania    Agentii OTP Bank Romania    Sucursale OTP Bank Romania   

Depozite La termen Conturi bancare Credite Linii de credit Depozite Cont de acumulare

OTP Bank Romania  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »