Garanti - contact, adresa, sucursale

GE GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, a doua banca privata din Turcia, avand active consolidate de peste 65 miliarde USD. In Romania, GE GarantiBank si-a inceput activitatea in 1998 si s-a axat in principal pe deservirea unei clientele formate din companii romanesti si internationale.

Incepand cu anul 2005, actionarii principali ai Garanti Turcia sunt Grupul Dogus ┼či General Electric Consumer Finance. Grupul Dogus, unul dintre cele mai mari conglomerate din Turcia, concentreaza peste 70% din activitatea sa in industria financiara, dar detine companii si in alte domenii: constructii, media, turism, industria auto.

General Electric Consumer Finance este divizia de servicii financiare de retail a General Electric, una dintre cele mai mari companii la nivel mondial, care detine divizii specializate în urmatoarele domenii: infrastructura, finantare comerciala si de retail, domeniul medical, tehnologia si industria electrica, media.

Contact Garanti Bank S.A.

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0212089260
Telefon Mobil -
Fax 0212089286
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.garantibank.ro
Adresa Strada Fabrica de Glucoza, nr. 5, Bucuresti ,Novo Park Business Center, Cladirea F,et 5-6,sector 2
Cod BIC UGBI
Cod SWIFT UGBIROBU

Telefon Garanti Bank S.A.    Adresa Garanti Bank S.A.    Program functionare Garanti Bank S.A.    Contact Garanti Bank S.A.    Email Garanti Bank S.A.    Sediu Garanti Bank S.A.    Agentii Garanti Bank S.A.    Sucursale Garanti Bank S.A.   

Depozite La termen Depozite La termen Carduri De credit Depozite La termen

Garanti Bank S.A.  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »