RBS - contact, adresa, sucursale

La sfarsitul anului 2007, RBS a condus cu succes oferta consortiului pentru achizitionarea ABN AMRO. Prin aceasta tranzactie si beneficiind de relatiile noastre deja existente cu companii, institutii financiare si publice din Europa, America de Nord si zona Asia-Pacific, ne vom extinde prezenta in mai mult de 50 de tari, reusind sa raspundem nevoilor dumneavoastra, oriunde v-ati afla.

Integrarea ne va aduce cresteri considerabile in ceea ce priveste capitalul, consultanta financiara oferita clientilor persoane juridice, prezenta pe pietele in dezvoltare, tranzactiile bancare (gestionarea capitalului de lucru si finantarea ciclului comercial).

Diviziile de business ale RBS furnizeaza o gama integrata de servicii financiare, de trezorerie, asigurari si adiministrare a activelor adresate atat persoanelor fizice cat si celor juridice. RBS are 170.000 de angajati, iar profitul sau operational in 2007 a fost de 10,3 miliarde lire sterline.

Contact RBS Romania

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0212020800
Telefon Mobil -
Fax 0212242736
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.rbsbank.ro
Adresa Strada Barbu Vacarescu, nr. 301, Bucuresti ,Cladirea Lakeview,etaj 3,sector 1

Telefon RBS Romania    Adresa RBS Romania    Program functionare RBS Romania    Contact RBS Romania    Email RBS Romania    Sediu RBS Romania    Agentii RBS Romania    Sucursale RBS Romania   

Depozite La termen Credite Ipotecare

RBS Romania  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »