Yahoo a pregatit un salariu astronomic pentru noua sefa. Afla cate zerouri are

Yahoo a pregatit un salariu astronomic pentru noua sefa. Afla cate zerouri are Data: 23 iulie 2012   Ora: 10:33

Pentru a o aduce de la rivalul Google pe Marissa Mayer ca nou director general executiv, Yahoo a pregatit cu un pachet salarial impresionant.

Potrivit LA Times, Marissa Mayer va avea un salariu anual de baza de 1 milion de dolari ca CEO al Yahoo.

Pe langa acesta mai sunt incluse de asemenea bonusuri, actiuni si optiuni care ar putea ajunge la 129 milioane dolari, in cazul in care noua directoare va rezista in fruntea Yahoo timp de cinci ani.

Anual pachetul salarial al Marissei este compus din salariu de baza la care se adauga bonusurile ce pot ajunge la 4 milioane de dolari, plus primele in actiuni de 12 milioane de dolari.

Asta nu e tot.

Mai exista plata unica intreaga pentru actiunile lasate la Google, in valoare de 14 milioane de dolari si retentia de 30 milioane dolari.

Afla care sunt cerintele pentru un asemenea salariu

Multe din bonusurile consistente oferite Marissei Mayer sunt legate de performanta.

Principala misiune este sa revitalizeze cel mai mare portal Web, care inregistreaza peste 700 de milioane de vizitatori unici pe luna dar care a pierdut teren in fata agentiilor de publicitate pe fondul concurentei in crestere.

Doar saptamana trecuta, Yahoo a avut o scadere cu 4% a profitului din trimestrul II, pana la 227 milioane dolari.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri International


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult