Visa Europe lanseaza noi servicii de plati, inclusiv prin retelele sociale

Visa Europe lanseaza noi servicii de plati, inclusiv prin retelele sociale Data: 24 februarie 2015   Ora: 16:00

Visa Europe extinde serviciul Visa Direct, denumit anterior Visa Personal Payments, in majoritatea tarilor unde compania este prezenta, ceea ce va permite realizarea de transferuri de bani de o persoana catre alta persoana, prin intermediul telefonului mobil, la nivel mondial, se anunta printr-un comunicat transmis astazi.

Visa Europe a incheiat un parteneriat cu fastacash prin care ofera bancilor membre posibilitatea de a-si extinde serviciile puse la dispozitia clientilor, care utilizeaza Visa Direct, cu functionalitatea de transfer de bani catre alte persoane prin retelele sociale, precum Facebook, Twitter, WhatsApp si LinkedIn.   

Parteneriatul va impulsiona utilizarea serviciului Visa Direct pentru transferuri de bani intre persoane atat la nivel international cat si local, intrucat va sustine stabilirea conexiunii intre consumatorii care doresc sa foloseasca canalele de social media pentru a transfera bani pe de o parte, bancile si furnizorii de servicii de plati pe de alta parte. Prin alaturarea tehnologiei fastacash si a serviciului Visa Direct, bancile vor putea facilita transferurile de bani catre orice card Visa, iar utilizatorii finali vor putea realiza aceste transferuri prin intermediul retelelor sociale preferate sau platformelor de mesagerie. Visa Europe a incheiat parteneriatului cu fastacash pentru a oferi tehnologia securizata “fastalink”, in curs de a fi brevetata, care permite transferul de bani prin retelele sociale si aplicatiile de mesagerie.   

Bancile membre Visa Europe pot oferi posesorilor de carduri posibilitatea de a transfera bani rapid, sigur si usor catre cei aproximativ 2 miliarde de detinatori de carduri Visa din lume, doar cu ajutorul numarului de telefon si al numarului de card. Incepand din aceasta vara, serviciul Visa Direct extins va fi disponibil in 20 de limbi si va facilita transferul de bani in mai multe valute, pentru a permite oricui sa trimita bani catre familie si prieteni, mai simplu si rapid ca oricand, prin utilizarea numarului de telefon mobil.

Pentru a realiza transferuri catre alte persoane prin Visa Direct, consumatorii utilizeaza aplicatia de mobil sau alta interfata oferita de banca, introduc suma de bani pe care doresc sa o trimita si apoi canalul prin care realizeaza transferul, fie direct catre un numar de telefon mobil sau, in viitor datorita fastacash, prin intermediul unei retele sociale. Tot ce se cere este ca expeditorul sa aleaga canalul si apoi contactul catre care doreste trimiterea banilor, iar destinatarul primeste o notificare privind transferul.

”Impreuna cu Visa Europe, deschidem calea pentru platile sociale de la persoana la persoana. Cu ajutorul Visa Europe si al bancilor membre, vom putea oferi acest serviciu la peste 500 milioane de persoane din intreaga Europa. Consideram ca parteneriatul cu Visa Europe reprezinta pasul urmator in relatia dintre banci si utilizatorii finali in ceea ce priveste procesul adesea complicat de a transfera bani” a precizat Vince Tallent, Presedinte si CEO fastacash.

 

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri International


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult