Vrei sa te dezvolti intr-un mediu international? Nu mai sta pe ganduri!

Vrei sa te dezvolti intr-un mediu international? Nu mai sta pe ganduri! Data: 29 mai 2012   Ora: 16:17

Aplica pentru programul international de voluntariat oferit de AIESEC Bucuresti.

AIESEC Bucuresti  te invita sa aplici pana pe data de 11 iunie, orele 23.59, pentru programul international de voluntariat, Global Community Development Program (GCDP).

GCDP-ul este unul dintre cele mai importante produse AIESEC, fiind prezent in nu mai putin de 110 tari. Alege intre social work, predare in limba engleza, psihologie, sociologie, training, project management, ecologie s.a. si timp de minim 6 saptamani fii parte a unei experiente internationale!

Indiferent care tara din cele 110 o alegi, vei avea cazarea si masa asigurata de echipa AIESEC din tara gazda, care iti va fi alaturi pe tot parcursul experientei. Vei lucra intr-un mediu international, cu tineri care au ales, ca si tine, un program de voluntariat AIESEC, iar reteaua ta de prieteni se va extinde la nivel global.

Avantajele unui internship cu AIESEC  sunt lunga experienta de schimburi interculturale in Bucuresti si in lume, siguranta si varietatea optiunilor. Fii printre sutele de tineri care aleg anual un GCDP si echipa AIESEC Bucuresti iti va oferi suportul ei pentru selectarea si aplicarea pentru un program, mai apoi pentru obtinerea vizei si a altor documente necesare, si in plus, vei avea parte de traininguri de pregatire pentru ca experienta ta internationala sa fie de neuitat.

Inscrierea se face pe site-ul AIESEC Bucuresti ( http://www.aiesecbucharest.ro/volunteerabroad ), urmand ca intre 12-14 iunie sa aiba loc interviurile de grup si individuale, intre 15-22 iunie, perioada de inductie, iar intre 23-25 iunie, interviurile finale.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri International


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult