Reprezentantii ONU cer stoparea violentelor in Siria

Reprezentantii ONU cer stoparea violentelor in Siria Data: 31 mai 2012   Ora: 08:54

Emisarul special al ONU in Siria, Kofi Annan i-a cerut presedintelui Bashar al Assad masuri urgente pentru stoparea violentelor.

Cu toate acestea, ciocnirile au continuat in mai multe orase siriene in cursul mai multor zile.

La discutiile de la Damasc, Kofi Annan a subliniat ca armata siriana si toate militiile care o sustin trebuie sa inceteze toate operatiunile militare si l-a indemnat pe presedintele Bashar al Assad sa adopte masuri imediate si curajoase ca sa implementeze planul de pace format din sase puncte.

Presedintele sirian continua sa dea vina pe bande de teroristi inarmate si sustinute de forte straine.

Armata siriana si-a reluat ieri asaltul asupra localitatii Hula, teatrul unui masacru denuntat de comunitatea internationala, violentele din Siria soldandu-se cu alte 62 de victime, in pofida avertizarilor internationale.

Principala coalitie de opozitie, Consiliul National Sirian (CNS), a acuzat Rusia ca incurajeaza regimul lui Bashar al-Assad sa comita "crime salbatice", dupa ce Moscova a criticat sanctiunile diplomatice adoptate de Occident in semn de protest fata de intetirea violentelor din Siria.

In total, 108 persoane, dintre care aproximativ 50 de copii, au fost ucisi in Hula, vineri si sambata, si alte 300 au fost ranite, potrivit OSDO.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri International


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult