Google emite carduri de credit

Google emite carduri de credit Data: 8 octombrie 2012   Ora: 11:23

Google intra pe piata afacerilor cu credite, prin lansarea unui program in Marea Britanie pentru finantarea achizitiilor de publicitate online de catre persoane juridice, potrivit Financial Times.

Grupul va oferi clientilor credite cu valori cuprinse intre 200 dolari si 100.000 dolari pe luna pentru a plati utilizarea Adwords, serviciu care plaseaza mesaje publicitare in pagina de rezultat a motorului de cautare si care a adus cea mai mare parte din veniturile din publicitate, in valoare de 37 miliarde de dolari, inregistrate anul trecut.

Google a anuntat ca dobanzile initiale sunt considerabil mai mici decat cele disponibile pe piata cardurilor de credit pentru afaceri mici si mijlocii; astfel dobanda va fi de 8,99% in SUA si 11,9% in Marea Britanie.

Aceasta actiune a Google de a emite carduri de credit marcheaza deschiderea unui nou front in lupta dintre marile companii active pe internet, acestea incercand sa-si foloseasca activele ca avantaj competitiv. Amazon a anuntat recent ca a inceput sa acorde imprumuturi vanzatorilor independenti care comercializeaza produse ale companiei.

Decizia Google de a emite propriile carduri de credit, disponibile in SUA in cateva saptamani si ulterior in alte tari, reprezinta prima incercare a companiei de a folosi rezervele uriase de numerar pentru a-si sustine principala afacere, Adwords, prin subventionarea liniilor de credit cu dobanzi reduse.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri International


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult