Vreau sa deschid un cont de economii pentru copil, ce trebuie sa fac?

Produse de economisire pentru copii au in portofoliu banci precum ING Bank, BRD, Raiffeisen Bank, Banca Transvilania, Alpha Bank.

Contul de economii AtuStart de la BRD, spre exemplu, se poate constitui de la nasterea copilului pana la implinirea varstei de 14 ani.

Depuneri, retrageri de numerar sau incasari pot fi realizate oricand. Dobanda este fixa si se calculeaza de doua ori pe luna, la datele 1 si 15 ale lunii. Rata dobanzii pe an este de 4% pentru RON, 2.25% pentru EUR si 2% pentru USD.

Nu se percep comisioane pentru deschiderea contului, pentru depuneri si incasari.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

Puteti vizualiza ofertele de economisire ale bancilor din Romania in categoria Conturi de Economii.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 12 years
  (440)   (451)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »