Ce dobanda primesc lunar pentru un depozit de 50255 RON la CEC Bank?

Depozitele la termen sunt cele mai cunoscute si utilizate produse de economisire, care permit persoanelor fizice sa obtina dobanzi atractive pentru sumele investite. Majoritatea bancilor comerciale ofera depozite atat la lei, cat si la euro si alte valute, pentru maturitati de la o luna pana la un an si chiar peste.

Dobanda la depozite este dependenta direct de termenul ales. Cu cat perioada este mai extinsa, cu atat rata dobanzii este mai mare.

Dobanda depozitului se calculeaza zilnic, dar se plateste anticipat, lunar, trimestrial, anual sau la expirarea termenului de depozitare. La depozitele cu capitalizare, rata dobanzii se calculeaza in fiecare luna nu doar la suma depozitata, ci si la dobanda acumulata deja.

Spre exemplu, pentru Depozitul la Termen cu dobanda fixa in RON de la CEC Bank, in cazul in care depuneti suma de 50255 RON pentru 1 luna de zile, veti beneficia de o dobanda de 5.10%, iar valoarea la maturitate va fi de 50468.58 RON, incasand astfel la maturitate o dobanda de 213.58 RON.

La scadenta acestui depozit, dobanda cuvenita la suma constituita in depozit se capitalizeaza sau se vireaza in contul curent, conform optiunii clientului. Depozitul se poate prelungi automat pe o perioada egala cu cea prevazuta in contract pana la lichidarea acestuia, in conditiile de dobanda din ziua prelungirii.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

Pentru informatii suplimentare, va recomandam sa va adresati unui reprezentant al institutiei cu care doriti sa colaborati.

Pentru a vizualiza ofertele de economisire ale institutiilor, consultati categoriile Depozite la Termen si Conturi de Economii. Puteti, de asemenea, vizualiza urmatorul ghid video:

Ghid Video

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 12 years
  (440)   (451)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »