Ce dobanda iau la 10000 ron pe 3 luni?

www.efin.ro este un portal de servicii financiare care va ofera posibilitatea de a aplica online pentru produsele promovate de institutiile financiare din Romania.

Depozitele la termen sunt cele mai cunoscute si utilizate produse de economisire, care permit persoanelor fizice sa obtina dobanzi atractive pentru sumele investite.

De obicei, se pot constitui depozite la termen pe 1 luna, 3 luni, 6 luni si 12 luni.

Atat dobanda depozitului in lei, cat si dobanda depozitului in euro pot fi fixe, stabilite la momentul deschiderii contului de depozit, sau variabile, modificate de catre banca in functie de evolutia pietei.

Dobanda depozitului se calculeaza zilnic, dar se plateste anticipat, lunar, trimestrial, anual sau la expirarea termenului de depozitare. La depozitele cu capitalizare, rata dobanzii se calculeaza in fiecare luna nu doar la suma depozitata, ci si la dobanda acumulata deja.

Spre exemplu, daca depuneti suma de 10000 RON timp de 3 luni in Depozitul Sibiu 2007 in RON de la Banca Comerciala Carpatica, beneficiati de o dobanda de 7.10%, iar valoarea la maturitate va fi de 10177.50 RON, dobanda reprezentand 177.50 RON.

Pentru mai multe detalii, consultati produsele din categoriile Depozite la Termen si Conturi de Economii. Puteti, de asemenea, vizualiza urmatorul ghid video:

Ghid Video

 

 

 

 

 

 

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 12 years
  (440)   (451)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »