Trebuie sa fie de fata ambii parinti cand este facut cardul ING economii pentru copii?

ING Economii pentru Copii este un cont de economii deschis pe numele unui copil, care trebuie sa aiba o varsta de sub 18 ani, fiind administrat de parintii acestuia.

Contul de acumulare, denumit si cont de economii, este un produs de economisire care ofera acces permanent la banii din contul bancar, depuneri repetate (acumulate) si retrageri frecvente, fara sa fie afectata dobanda.

Acest cont de economii de la ING Bank poate fi deschis numai de reprezentantul legal al minorului, parinte sau tutore, acesta avand nevoie de buletinul propriu, certificatul de nastere al copilului si buletinul acestuia (daca are peste 14 ani).

Puteti aplica pentru acest produs aici - ING Economii pentru Copii.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 11 years
  (429)   (437)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »