As dori sa va rog sa imi scrieti niste pasi sau criterii de baza care sunt necesari pentru un brand reusit. Sunt producator de hainute pt copii (nou-nascuti-12ani) si am ajuns la acest pas si anume formarea si necesitatea brandului.

Brandul si imaginea marcii se creeaza in timp, prin adaugarea de valoare produsului. Acest lucru implica mult mai mult decat o simpla atribuire a unui nume atractiv.

Crearea brandului se refera la comunicarea catre consumatori a ofertei unice de vanzare a produsului. Ea focalizeaza toate activitatile de marketing ale firmei, legate de produs. Marca este

„personalitatea“ produsului. Ea comunica mesaje subtile despre calitate si performanta.

Crearea marcii este punctul culminant al unui sir de activitati in toata sfera mixului de marketing; se ajunge la o imagine a marcii, care transmite consumatorului (si – mai important – prietenilor si familiei consumatorului) un intreg set de mesaje: despre calitate, pret, performanta asteptata si statut.

Crearea marcii sau a brandului implica toate elementele din mixul de marketing: produs, pret, promovare si distributie.

Fara indoiala, un brand puternic diferentiaza produsul de altele similare, insa produsul in sine trebuie sa fie si el diferit intr-un mod oarecare. Imaginea marcii este instrumentul de comunicare ce transmite consumatorului acea diferenta.

Va recomandam sa analizati cu atentie toate aspectele ce tin de produs, pret, promovare si vanzare a marfurilor comercializate de dumneavoastra si sa gasiti elementul care va diferentiaza de ceilalti competitori.

Astfel, cu timpul, veti reusi sa creati un brand pentru firma dumneavoastra cu care cumparatorii se vor regasi.

Pentru mai multe detalii, consultati articolele specializate in Marketing aici.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Diverse

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


6 comentarii


Lucia , acum over 10 years
  (332)   (322)

se depun in PaiPal o suma in dolari care vor fi transferati la o banca din Romania; pentru retragere imi trebuie obligatoriu card in dolari sau pot si cu card in Roni, fiind transformati de Banca ?
 
ionut , acum over 10 years
  (331)   (338)

am o masina inmatriculata in spania. cum pot sa ii fac o alta asigurareca asata a nu mai este valabila?
 
man , acum over 10 years
  (398)   (405)

Buna ziua,vreau sa mi vand bijuteriile din aur si nu stiu la ce banca ma pot adresa in Bucuresti.
 
raluca , acum over 10 years
  (367)   (327)

buna ziua.vreau sa imi fac un credit la banca si mi sa dat o adeverinta care trebuie completata de catre angajator, dar acesta refuza.Este legal ceea ce face?Daca puteti sa imi precizati si articolul din Codul Muncii va rog.O zi buna
 
adian , acum over 11 years
 
  (423)   (395)

mie mi se refuza dreptul de a imi elibera fisa fiscala..acest lucru nu este legal deci in consecinta eu lucrez la o firma care nu respecta normele protectiei muncii,nu am stiut si am lucrat astfel un an de zile ,afland abia dupa ce am depus pentru un credid bancar...ce pot face ? vreau despagubiri pentru anul lucrat in zadar fara nici un drept!!!
 
alexandra , acum over 11 years
  (393)   (378)

la ce firma ai lucrat?la firma saisonarbeitskraefte deutschland?
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »