Rog sa binevoiti a-mi explica felul depozitelor STAR RON, Piraeus 100 RON etc. Ce reprezinta dobanda depozitului?

Depozitele la termen sunt cele mai cunoscute si utilizate produse de economisire, care permit persoanelor fizice sa obtina dobanzi atractive pentru sumele investite. Majoritatea bancilor comerciale ofera depozite atat la lei, cat si la euro si alte valute, pentru maturitati de la o luna pana la un an si chiar peste.

De obicei, se pot constitui depozite la termen pe 1 luna, 3 luni, 6 luni si 12 luni.

Dobanda la depozite este dependenta direct de termenul ales. Cu cat perioada este mai extinsa, cu atat rata dobanzii este mai mare.

Dobanda depozitului se calculeaza zilnic, dar se plateste anticipat, lunar, trimestrial, anual sau la expirarea termenului de depozitare. La depozitele cu capitalizare, rata dobanzii se calculeaza in fiecare luna nu doar la suma depozitata, ci si la dobanda acumulata deja.

Depozitul STAR de la Piraeus Bank se poate constitui pe perioade de 1, 3, 6 sau 12 luni in RON, EUR, USD sau CHF.

Depozitul Piraeus 100 se constituie doar pe 100 de zile, in RON, EUR, USD sau CHF.

Depozitul de 3XCastig se constituie pe 3 luni in RON sau EUR, se permit maxim 3 prelungiri, dobanda este fixa iar la fiecare din prelungirile automate, dobanda creste cu cate 0.3%.

Depozitul cu Dobanda Instant se constituie pe 3, 6, 9 sau 12 luni si permite tragerea dobanzii in avans, la constituirea depozitului.

Depozitul Crescator se constituie pe 6 sau 12 luni in RON sau EUR, existand dobanzi diferite pentru fiecare luna in functie de depozit - pe 6 luni sau pe 12 luni.

Puteti vizualiza depozitele la termen in RON de la Piraeus Bank in urmatoarea pagina - Depozite RON Piraeus.

In pagina fiecarui depozit puteti vizualiza caracteristicile fiecaruia si aplica pentru depozit.

Pentru a aplica, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 11 years
  (428)   (431)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »