Pot transfera coroane daneze in ron intr-un cont din Romania?

Transferul de bani poate fi realizat fie prin virament (situatie in care este necesar ca ambele persoane, atat cea care trimite suma de bani, cat si cea care primeste, sa detina un cont curent), fie prin depunerea sumei de bani  in cont (nu necesita deschiderea unui cont curent de catre deponent).

Viramentul este o operatiune bancare ce consta in transferul unei sume dintr-un cont in altul; la ordinul unui client, banca debiteaza contul acestuia pentru a credita alt cont.

Depunerea reprezinta o operatiune prin care o persoana fizica sau juridica depune numerar la ghiseul unei banci pentru a fi inregistrat intr-un cont personal sau al unui beneficiar.

Sumele de bani depuse trebuie sa fie in valuta contului curent. Puteti, insa, efectua un schimb valutar prin intermediul contului detinut. Puteti vizualiza cursurile de schimb ale bancilor aici.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

Pentru mai multe informatii, va sugeram sa va adresati unui reprezentant al institutiei la care aveti deschis contul curent. Pentru a vizualiza datele de contact ale institutiei, consultati sectiunea Lista Banci de pe www.efin.ro.

Puteti localiza cea mai apropiata sucursala utilizand Harta Banci.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 12 years
  (445)   (453)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »