Doresc sa deschid un cont pe PFA si as dori sa fac un test comparativ intre mai multe banci.

Contul curent sau contul de economii pentru IMM si PFA este un produs de economisire destinat persoanelor juridice care permite depuneri in numerar sau transferuri ulterioare oricand, atat timp cat soldul contului se mentine peste limita impusa de banca.

In general, intr-un cont de economii IMM si PFA pot fi depuse sume nelimitate, iar perioada de constituire este nedeterminata.

Dobanda de cont curent se calculeaza zilnic la soldul existent in cont si se inregistreaza in cont la sfarsitul fiecarei luni calendaristice.

Pentru a vizualiza ofertele bancilor, consultati sectiunea Cont Curent IMM & PFA.

Pentru a compara ofertele, bifati "Compara" din dreptul ofertelor pe care doriti sa le analizati. Apasati butonul "Compara" in fereastra care apare in partea dreapta.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 11 years
  (428)   (431)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »