Cum pot face un transfer bancar din Italia in Romania cu banca Unicredit?

Buna ziua,

www.efin.ro este un portal de servicii financiare care va ofera posibilitatea de a aplica online pentru produsele promovate de institutiile financiare din Romania.

Transferul de bani poate fi realizat fie prin virament (situatie in care este necesar ca ambele persoane, atat cea care trimite suma de bani, cat si cea care primeste, sa detina un cont curent), fie prin depunerea sumei de bani  in cont (nu necesita deschiderea unui cont curent de catre deponent).

Pentru a trimite o suma de bani unei persoane care nu are un cont curent, puteti apela la servicii de transfer specializate.

Viramentul este o operatiune bancare ce consta in transferul unei sume dintr-un cont in altul; la ordinul unui client, banca debiteaza contul acestuia pentru a credita alt cont.

Depunerea reprezinta o operatiune prin care o persoana fizica sau juridica depune numerar la ghiseul unei banci pentru a fi inregistrat intr-un cont personal sau al unui beneficiar.

Sumele din contul curent se pot retrage cu ajutorul cardului de debit atasat contului sau de la ghiseul bancii.

Pentru mai multe informatii, va sugeram sa va adresati unui reprezentant al institutiei la care aveti deschis contul curent.

O zi buna!

 Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Diverse

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


6 comentarii


Lucia , acum over 10 years
  (329)   (319)

se depun in PaiPal o suma in dolari care vor fi transferati la o banca din Romania; pentru retragere imi trebuie obligatoriu card in dolari sau pot si cu card in Roni, fiind transformati de Banca ?
 
ionut , acum over 10 years
  (328)   (335)

am o masina inmatriculata in spania. cum pot sa ii fac o alta asigurareca asata a nu mai este valabila?
 
man , acum over 10 years
  (396)   (403)

Buna ziua,vreau sa mi vand bijuteriile din aur si nu stiu la ce banca ma pot adresa in Bucuresti.
 
raluca , acum over 10 years
  (364)   (325)

buna ziua.vreau sa imi fac un credit la banca si mi sa dat o adeverinta care trebuie completata de catre angajator, dar acesta refuza.Este legal ceea ce face?Daca puteti sa imi precizati si articolul din Codul Muncii va rog.O zi buna
 
adian , acum over 11 years
 
  (421)   (393)

mie mi se refuza dreptul de a imi elibera fisa fiscala..acest lucru nu este legal deci in consecinta eu lucrez la o firma care nu respecta normele protectiei muncii,nu am stiut si am lucrat astfel un an de zile ,afland abia dupa ce am depus pentru un credid bancar...ce pot face ? vreau despagubiri pentru anul lucrat in zadar fara nici un drept!!!
 
alexandra , acum over 10 years
  (390)   (374)

la ce firma ai lucrat?la firma saisonarbeitskraefte deutschland?
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »