Sunt in Italia si as dori sa-mi deschid cont la o banca pentru a transfera o suma de bani din Italia in Romania. E posibil sau trebuie sa retrag banii din cont? Daca imi deschid un depozit la termen la dvs. ce dobanda pot sa iau la 20.000 euro in ron?

Transferul de bani poate fi realizat fie prin virament (situatie in care este necesar ca ambele persoane, atat cea care trimite suma de bani, cat si cea care primeste, sa detina un cont curent), fie prin depunerea sumei de bani  in cont (nu necesita deschiderea unui cont curent de catre deponent).

Viramentul este o operatiune bancara ce consta in transferul unei sume dintr-un cont in altul; la ordinul unui client, banca debiteaza contul acestuia pentru a credita alt cont.

Pentru a realiza un virament, este necesar ca dvs. sa deschideti un cont curent la o banca din Romania, iar ulterior puteti transfera suma de bani. Pentru mai multe detalii va recomandam sa va adresati institutiei financiare cu care doriti sa colaborati in Romania. Puteti vizualiza datele de contact ale acesteia in sectiunea Lista Banci.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza toate institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

In cazul unui depozit la termen in lei de la Credit Europe Bank, dobanda de care veti beneficia depinde de perioada pe care alegeti sa depuneti suma de bani; astfel, pentru o perioada de 1 luna banca ofera o dobanda de 6.25%, 3 luni, 6 luni, 9 luni - 6.50%, 12 luni - 6.25%, 24 de luni - 7.25%/an.

Pentru mai multe detalii, consultati categoriile Depozite la Termen si Conturi Curente.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 11 years
  (429)   (437)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »