As dori sa stiu daca pot deschide un cont curent la o banca prin imputernicirea unei persoane cu o procura, eu fiind in strainatate. Se poate face virarea alocatiei copiilor in contul curent respectiv?

www.efin.ro este un portal de servicii financiare care afiseaza toate institutiile financiare din Romania si produsele acestora si care va ofera posibilitatea de a aplica online pentru aceste produse.

Pentru deschiderea unui cont curent, in anumite situatii, titularul poate desemna o persoana imputernicita cu procura speciala, autentificata la notar.

In ceea ce priveste situatia dvs., plata alocatiei de stat poate fi facuta intr-un cont bancar.

Pentru aceasta, este necesara deschiderea unui cont curent la banca la care doriti si sa va adresati autoritatii competente pentru virarea alocatiei in cont.

Pentru mai multe detalii, consultati produsele din categoria Conturi Bancare.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 12 years
  (450)   (459)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »