Am un depozit si nu stiu care este cel mai bun produs pentru a investi banii.

Aveti posibilitatea de a opta fie pentru constituirea unui depozit la termen, fie pentru investirea banilor intr-un fond mutual.

Fondurile mutuale (fondurile deschise de investitii) sunt entitati care au ca obiectiv acumularea de bani de la un numar mare de investitori si administrarea acestora in vederea obtinerii unui randament cat mai mare, in conditiile de risc stabilite prin prospectul fondului. Profitul fondurilor mutuale este redistribuit prin rascumpararea unitatilor de fond de catre investitori.

In cazul depozitului la termen, va intereseaza un produs cu o dobanda cat mai mare.

Pentru mai multe detalii, consultati produsele din categoria depozite si fonduri. Puteti, de asemenea, vizualiza urmatorul ghid video:

Ghid Video

 

 

 

 

 

Pentru a contracta orice produs afisat, dati click pe butonul "Aplica" din pagina produsului pentru care optati. Dupa completarea formularului cu datele dumneavoastra de contact si trimiterea acestuia catre institutia care ofera creditul, veti fi contactata de un reprezentant al institutiei respective in scopul furnizarii de informatii suplimentare si al unei eventuale colaborari.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 12 years
  (449)   (458)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »