Buna seara! As vrea sa depun si eu niste bani in banca,insa nu ma prea pricep. Vreau sa depun acesti bani fara a putea umbla la ei o anumita perioada si din ce am citit banuiesc ca se cheama "depozit la termen". Si as vrea sa stiu: trebuie sa platesc,adica banca imi opreste din bani pentru ca ii tine acolo sau dobanda aceasta despre care se tot vorbeste ma ajuta pe mine? Multumesc!

Buna ziua,

www.efin.ro este un portal de servicii financiare care va ofera posibilitatea de a aplica online pentru produsele promovate de institutiile financiare din Romania.

Pentru depunerea unei sume la banca si obtinerea unei dobanzi, puteti apela la un depozit la termen sau cont de economii. Totodata, aveti posibilitatea de a depune suma de bani in contul dvs. curent.

In general, dobanzile la conturile de economii sunt mai scazute decat dobanzile la depozitele la termen.

Spre deosebire de contul de economii, daca retrageti banii dintr-un depozit la termen inainte de scadenta vi se vor aplica penalitati, diminuandu-va astfel castigul potential.

Pe de alta parte, in contul de economii puteti depune si retrage bani ori de cate ori doriti.

Conturile curente, adesea numite si depozite la vedere sunt utilizate pentru depuneri si retrageri curente sau pentru diverse plati.

Fondurile pot fi depuse/retrase fara multe formalitati, neexistand restrictii referitoare la suma minima de depunere/retragere.

Sumele din contul curent se pot retrage la ghiseul bancii sau, cel mai frecvent, cu ajutorul cardului de debit.

Ratele dobanzii la conturile curente sunt mici, de obicei zero.

Pentru mai multe detalii, consultati produsele din categoriile Depozite la Termen si Conturi de Economii.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.

O zi frumoasa!



Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga



Comentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 12 years
  (436)   (444)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »