Am o suma mica, de 1000 RON si doresc sa o depun la Garanti Bank. Cum ma sfatuiti sa o depun? In depozit la termen sau in cont de economii?

Contul de acumulare (sau cont de economii) este un depozit cu acumulare care ofera acces permanent la banii din cont, depuneri repetate (acumulate) si retrageri frecvente, fara sa fie afectata dobanda.

In cazul unui depozit la termen, daca retrageti banii inainte de scadenta vi se vor aplica penalitati si veti pierde dobanda acumulata, asa cum este ea stipulata in contract.

In general, dobanzile pentru depozitele la termen sunt mai ridicate decat dobanzile pentru conturile de acumulare.

Prin urmare, daca doriti sa retrageti sau sa depuneti  bani oricand, fara a plati penalizari, este indicat sa alegeti un cont de acumulare. Daca doriti, in schimb, sa depuneti banii pentru o perioada determinata, la sfarsitul careia sa obtineti cele mai mari castiguri, va recomandam un depozit la termen.  

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

In situatia in care sunteti interesata de ofertele Garanti Bank, puteti vizualiza produsele de economisire ale bancii accesand urmatoarele link-uri: Depozite la Termen Garanti si Conturi Economii Garanti.

Pentru a vizualiza si ofertele altor institutii, consultati categoriile Depozite la Termen si Conturi de Economii.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Depozite

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Anonim , acum over 7 years
  (287)   (286)

Cred ca s-a strecurat o eroare in articolul dumneavoastra: 7,1 % din 10000 reprezinta 710, nu 170 cum este precizat in articol.
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »