Iti doresti sa ai succes? Alege cei mai buni parteneri de business

Iti doresti sa ai succes? Alege cei mai buni parteneri de business Data: 1 august 2019   Ora: 12:00

Puterea si succesul sunt un deliciu pentru fiecare dintre noi. Cu totii luptam pentru idealurile noastre, ne setam obiective si ne straduim sa luptam pentru visurile noastre. Insa cum ramane cu drumul pe care trebuie sa il parcurgem si cum cladim relatii bazate pe incredere? In afaceri, ca si in viata, totul pleaca de la alegerile pe care le facem. Iti doresti sa ai succes? Este esential sa alegi cei mai buni parteneri de business!

 

Dar cum stii ca ai facut alegerile cele mai bune? Cum stii ca ai alaturi parteneri de incredere si cum atragi clienti seriosi? Sunt foarte multe detalii care raman sub semnul intrebarii, insa orice aspect neclar poate fi scos la lumina.

 

Inainte sa intrebi in stanga si in dreapta ce decizii sa iei si cum este mai bine sa actionezi, adu-ti aminte ca tu detii puterea. Poti obtine oricand orice informatie care te va ajuta sa faci alegeri mai inspirate. Si poti oricand sa te aliezi numai cu parteneri de business in care ai incredere.

 

Cum alegi cei mai buni parteneri de business

 

O solutie inovatoare este ratingul financiar. Acest serviciu iti ofera posibilitatea sa verifici in orice moment o firma si sa afli in mai putin de un minut ce punctaj (bonitate) are un viitor colaborator sau furnizor. In plus, poti sa-ti verifici clientii in orice moment in baza ratingului financiar.

 

Ratingul financiar este un raport care asociaza fiecarei companii din Romania un punctaj de la 0 la 10, in functie de cat de solida este situatia financiara a firmei.

 

Cum functioneaza acest serviciu?

 

Evaluezi rapid si sigur orice firma in baza indicatorilor de:

 

  1. Profitabilitate

  2. Lichiditate

  3. Solvabilitate

  4. Eficienta

 

Un rating financiar ridicat inseamna o companie performanta, care indeplineste toate criteriile financiare cerute de orice posibil partener de afaceri.

Alege viitorii colaboratori si verifica-ti clientii in baza ratingului!

 

Rating foarte bun

→ situatie financiara buna

→ stabilitate

→ profitabilitate

 

Rating normal

→ situatie financiara stabila

→ relatie comerciala normala

→ monitorizare periodica indicata

 

Rating scazut

→ situatie financiara instabila

→ riscuri ridicate

→ monitorizare lunara indicata

 

Evalueaza cat de sigura este relatia ta cu companiile care te intereseaza si astfel vei putea sa decizi cu cine colaborezi in continuare.

 

Afla mai multe despre verificarea firmelor pe risco.ro

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Financiare


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Expertiză MLPAT și Memoriul Tehnic de Arhitectură - indispensabile pentru intrarea în legalitate a proprietăților românilor

Ultimii doi ani au fost marcați de multă agitație în lumea proprietarilor români de imobile, care fie au construit, fie au făcut ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

ZoomCurier.ro - curierul tău de încredere atunci când vrei ca un colet să ajungă în siguranță

Dacă este prima dată până acum când ai nevoie de un curier pentru că trebuie să trimiți un colet, fie local fie în altă ... citeste mai mult