Greseli frecvente in construirea strategiei de Employer Branding

Greseli frecvente in construirea strategiei de Employer Branding Data: 29 iulie 2019   Ora: 16:30

O caramida gresit asezata sau nepotrivita cu restul elementelor poate conduce la prabusirea intregii constructii din jurul Employer Branding. Iata cateva greseli de nerepetat!

Nu mai este un secret ca un brand puternic al angajatorului este un instrument nepretuit in arsenalul unei companii. Si tocmai de aceea, sintagma Employer Branding se afla pe buzele tuturor. Ea poate conduce mai multi clienti catre business-ul tau si te poate ajuta sa te diferentiezi pe o piata cu o concurenta acerba.

Un angajator influent nu atrage numai cele mai bune talente, ci vine si cu strategii unice de promovare pentru brandul sau. Si desi acest lucru poate aduce schimbari incredibile in business, strategia de Employer Branding poate avea si unele dezavantaje daca nu este tratata cu respectul cuvenit.

Din fericire, intelegand care sunt cele mai frecvente greseli in materie de Employer Branding iti poti ajuta organizatia sa le evite sau sa le minimizeze efectul, daca ele au fost deja comise.

Top 6 greseli care pun in pericol strategia de Employer Branding

Nu iau in calcul date din afara propriei companii

“Prima dintre cele mai frecvente greseli e ca isi construiesc Employer Value Proposition strangand informatii doar din interior, fara sa se uite la talentele din afara companiei” a mentionat Karl-Johan Hasselström, Global COO la Universum Global, in cadrul unui interviu pentru eJobs Romania.

Citeste continuarea in articolul Greseli frecvente in construirea strategiei de Employer Branding!

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Financiare


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »



Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult



Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult





Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult