Vreau sa fac un credit pentru achizitionarea unei masini dar doresc sa garantez cu autoturismul. Este posibil? Trebuie sa dau un avans?

Pentru achizitionarea unui autoturism puteti opta pentru un credit auto sau finantare in sistem leasing. In primul caz, veti deveni proprietarul bunului inca de la inceputul perioadei de creditare, pe cand in cazul leasingului, clientul devine proprietarul autoturismului la sfarsitul perioadei de creditare.

Referitor la garantii, in cazul leasingului garantia este reprezentata de obiectul leasingului (autoturismul) si in functie de institutia finantatoare este posibil sa fie nevoie si de un girant, codebitor etc. Creditele auto pot fi garantate cu gaj, cu ipoteca, cesiune venituri etc.

Avansul minim necesar poate ajunge pana la 25% in functie de institutia finantatoare.

Pentru mai multe informatii, consultati produsele listate in categoria leasing sau credite auto.Pentru a contracta orice produs afisat pe www.efin.ro, accesati butonul "Aplica" din pagina produsului pentru care optati. Dupa completarea formularului cu datele dumneavoastra de contact si trimiterea acestuia catre institutia care ofera creditul, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei respective in scopul furnizarii de informatii suplimentare si al unei eventuale colaborari.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Leasing

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


giani , acum over 11 years
  (385)   (379)

pentru utilje agricole ce imi trebuie?
 
ilincai alexandra , acum over 12 years
  (434)   (420)

lucrez in italia(cu acte in regula)si dorescccumpar o masina in leasing,se poate?ce acte imi sunt necesare?
 
GEORGE , acum over 12 years
  (457)   (459)

buna ziua miam facut o firma acum si as vre sa iau in leasing o masina se poate sau ce trebuie sa fac
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »