As vrea sa cumpar o masina in leasing.

Pentru achizitionarea unui autoturism puteti apela la un credit auto, credit de nevoi personale dar si la un leasing auto.

Leasingul auto este un sistem de finantare oferit de firme de leasing specializate, persoanelor fizice si juridice care doresc sa achizitioneze o masina. Exista doua tipuri de leasing masini: leasing auto noi si leasing auto rulate. Bunul finantat este proprietatea firmei de leasing pana la achitarea ultimei rate de leasing.

Avansul minim solicitat de companiile de leasing variaza intre 20% si 30%, dar clientii pot aduce un aport propriu mai mare. Perioada leasingului auto este cuprinsa intre 1-10 ani.

Companiile de leasing solicita in mod obligatoriu asigurarea bunului prin RCA si CASCO de la companii de asigurari agreate.

Pentru mai multe detalii, consultati produsele din categoria Leasing Auto. Puteti, de asemenea, vizualiza urmatorul ghid video:

Ghid Video

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Leasing

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


giani , acum over 11 years
  (385)   (379)

pentru utilje agricole ce imi trebuie?
 
ilincai alexandra , acum over 12 years
  (434)   (420)

lucrez in italia(cu acte in regula)si dorescccumpar o masina in leasing,se poate?ce acte imi sunt necesare?
 
GEORGE , acum over 12 years
  (457)   (459)

buna ziua miam facut o firma acum si as vre sa iau in leasing o masina se poate sau ce trebuie sa fac
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »