Sunt absolventa a Liceului Pedagogic si licentiata a Facultatii de Stiinte economice. Va rog sa ma lamuriti daca de la titulatura de institutor cu care am fost incadrata dupa absolvirea facultatii pot trece la incadrarea de profesor pentru invatamantul primar si prescolar?

Conform Titlului IV din Legea Educatiei Nationale 2011:

Art. 248.

[…]

(4) Absolventilor liceelor pedagogice, ai scolilor postliceale pedagogice, ai colegiilor universitare de institutori sau ai altor scoli echivalente incadrati in invatamantul prescolar si primar, care, pana la intrarea in vigoare a prezentei legi, au absolvit ciclul de licenta, li se considera indeplinita conditia pentru ocuparea functiilor didactice de profesor pentru invatamantul prescolar, respectiv profesor pentru invatamantul primar.

Pentru mai multe informatii, va sugeram sa consultati Legea Educatiei Nationale si Ordinul MECTS 3753/2011 sau sa va adresati autoritatii competente.

Portalul de servicii financiare Efin.ro afiseaza produsele institutiilor financiare din Romania si va ofera posibilitatea de a aplica online pentru acestea.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Legislatie

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


emiliano , acum over 11 years
  (299)   (281)

am inchiriat un apartament la un cuplu cu 3 copii timp de 4 LUNI ..cand scade contractul ii pot da afara fara nici o problema din moment ce nu au platit inca prima chirie???????'
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »