Pot sa iau un autoturism second hand in leasing fara avans daca sunt inregistrat in Biroul de Credit?

Leasingul auto este un sistem de finantare oferit de firme de leasing specializate, persoanelor fizice si juridice care doresc sa achizitioneze o masina. Exista doua tipuri de leasing masini: leasing auto noi si leasing auto rulate. Bunul finantat este proprietatea firmei de leasing pana la achitarea ultimei rate de leasing.

Companiile de leasing solicita un avans minim ce variaza intre 20% si 30%. Clientii pot aduce, insa, un aport propriu mai mare.

In general, atat institutiile bancare, cat si cele non-bancare (IFN) consulta bazele de date ale Biroului de Credit atunci cand li se solicita acordarea unui produs de tip credit, leasing, asigurare sau atunci cand monitorizeaza comportamentul propriilor debitori.

In cazul in care figurati cu restante in baza de date a Biroului de Credit, sansele de a contracta un nou credit sunt reduse. Cu toate acestea, decizia de creditare apartine fiecarei institutii in parte.

Faptul ca figurati in baza de date a Biroului de Credit nu va priveaza in mod automat de contractarea unui nou imprumut. In analiza dosarului dvs., bancile vor avea in vedere mai multe criterii, precum vechimea restantei, suma restanta, motivatia clientului, frecventa restantelor, iar in baza acestora calculeaza potentialul de risc al fiecarui solicitant de credit si poate decide aprobarea sau respingerea cererii.

Puteti incerca sa contractati un credit de la o institutie financiara nebancara. IFN-urile au o politica de creditare mai permisiva, dar si costuri mai ridicate.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

In situatia in care sunteti interesat de un leasing auto, puteti vizualiza ofertele societatilor consultand categoria Leasing Auto. Puteti, de asemenea, vizualiza urmatorul ghid video:

Ghid Video

Pentru a contracta un leasing, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.

 Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Leasing

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


giani , acum over 11 years
  (386)   (379)

pentru utilje agricole ce imi trebuie?
 
ilincai alexandra , acum over 12 years
  (434)   (420)

lucrez in italia(cu acte in regula)si dorescccumpar o masina in leasing,se poate?ce acte imi sunt necesare?
 
GEORGE , acum over 12 years
  (457)   (459)

buna ziua miam facut o firma acum si as vre sa iau in leasing o masina se poate sau ce trebuie sa fac
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »