Ma intereseaza un leasing pentru o autoutilitara de 3.5 tone pe societate comerciala. Care este avansul minim procentual in conditiile in care societarea e pe plus si in crestere in ultimul an fiscal dar nu am o cifra mare de afaceri?

Leasingul auto pentru IMM si PFA reprezinta o alternativa de finantare la creditul auto oferit de institutiile bancare si financiare. Pot fi achizitionate prin leasing masini atat masini noi, cat si masini second-hand.

Avansul platit la incheierea unui contract de leasing este cuprins intre 10% si 50%. Perioada pe care poate fi incheiat un contractul de leasing auto este cuprinsa intre 1 an si 10 ani.

Pentru a beneficia de un leasing auto, firma trebuie sa indeplineasca anumite conditii de eligibilitate referitoare la perioada de activitate, cifra de afaceri, sa nu aiba inregistrate, la data analizei, datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile, etc. Aceste conditii variaza, insa, de la o institutie la alta.

Pentru mai multe detalii, consultati produsele din categoria Leasing Auto IMM si PFA.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Leasing

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


giani , acum over 11 years
  (389)   (380)

pentru utilje agricole ce imi trebuie?
 
ilincai alexandra , acum over 12 years
  (437)   (425)

lucrez in italia(cu acte in regula)si dorescccumpar o masina in leasing,se poate?ce acte imi sunt necesare?
 
GEORGE , acum over 12 years
  (459)   (462)

buna ziua miam facut o firma acum si as vre sa iau in leasing o masina se poate sau ce trebuie sa fac
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »