Imprumutul prin leasing se face fara Biroul de Credit?

In general, atat institutiile bancare, cat si cele non-bancare (IFN) consulta bazele de date ale Biroului de Credit atunci cand li se solicita acordarea unui produs de tip credit, leasing, asigurare sau atunci cand monitorizeaza comportamentul propriilor debitori.

In cazul in care figurati cu restante in baza de date a Biroului de Credit, sansele de a contracta un nou credit sunt reduse. Cu toate acestea, decizia de creditare apartine fiecarei banci in parte.

Faptul ca figurati in baza de date a Biroului de Credit nu va priveaza in mod automat de contractarea unui nou imprumut. In analiza dosarului dvs., bancile vor avea in vedere mai multe criterii, precum vechimea restantei, suma restanta, motivatia clientului, frecventa restantelor, iar in baza acestora calculeaza potentialul de risc al fiecarui solicitant de credit si poate decide aprobarea sau respingerea cererii.

Puteti incerca sa contractati un credit de la o institutie financiara nebancara. IFN-urile au o politica de creditare mai permisiva, dar si costuri mai ridicate.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

In situatia in care sunteti interesat de un leasing auto, puteti vizualiza ofertele societatilor consultand categoria Leasing Auto. Puteti, de asemenea, vizualiza urmatorul ghid video:

Ghid Video

Pentru a contracta un leasing, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Leasing

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


giani , acum over 11 years
  (386)   (379)

pentru utilje agricole ce imi trebuie?
 
ilincai alexandra , acum over 12 years
  (434)   (420)

lucrez in italia(cu acte in regula)si dorescccumpar o masina in leasing,se poate?ce acte imi sunt necesare?
 
GEORGE , acum over 12 years
  (457)   (459)

buna ziua miam facut o firma acum si as vre sa iau in leasing o masina se poate sau ce trebuie sa fac
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »