Detin o pensiune in statiunea Moieciu si doresc sa accesez un fond european pentru infiintarea unei baze de agrement in aceasta statiune. Pe ce axa ar trebui sa ma situez, avand in vedere ca investitia pe care doresc sa o fac este destul de mare, si ce ar trebui sa fac?

Programul Operational Regional este finantat in perioada 2007-2013 din bugetul de stat si bugetele locale, fiind cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) - unul din Fondurile Structurale ale Uniunii Europene.

Axele prioritare sunt urmatoarele:

Axa prioritara 1 - Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - potentiali poli de crestere

Axa prioritara 2 - Imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale

- Axa prioritara 3 - Imbunatatirea infrastructurii sociale

Axa prioritara 4 - Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local

Axa prioritara 5 - Dezvoltarea durabila si promovarea turismului

Axa prioritara 6 - Asistenta tehnica

Cofinantarea din Fondul European de Dezvoltare Regionala poate ajunge pana la 85% din alocarea financiara totala a Programului. Pentru alocarea financiara si rata maxima a contributiei FEDR in cadrul Axei prioritare 1, consultati Sectiunea I.4 Alocare financiara (orientativa).

Pentru detalii in ceea ce priveste situatia dvs., va recomandam sa va adresati Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Puteti, de asemenea, consulta categoria Fonduri Structurale si sectiunea Intrebari Frecvente din Ghidul solicitantului de finantare prin POR.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Fonduri

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


maria , acum over 11 years
  (255)   (291)

nu e ce caut

 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »