Momentan ma aflu in SUA si am reusit, impreuna cu sotia, sa adunam suma de 20000 USD. In ce ma sfatuiti sa-i investesc, aici in SUA sau in Romania?

Aveti doua posibilitati de a investi suma respectiva:

1. Puteti constitui un depozit la termen in USD fie in SUA, fie in Romania. In Romania puteti constitui depozitul in USD la o rata medie a dobanzii de 4%. Mentionam ca noi nu cunoastem foarte exact dobanda la depozite de pe piata din Statele Unite, iar dumneavoastra puteti aprecia mult mai bine unde este rentabil sa investiti.

2. Tot in Romania puteti constitui depozitul in RON, rata medie a dobanzii fiind de 8%. Daca doriti sa pastrati banii in Romania aproape cu siguranta va fi o investitie profitabila. Daca doriti sa retrimiteti banii in Statele Unite, veti fi afectat de evolutia cursului de schimb leu-dolar. Astfel, castigul dumneavoastra  creste in cazul in care cursul de schimb RON-USD este constant sau scade. In situatia in care cursul creste, atunci cel  mai probabil veti avea un castig mult mai mic sau negativ.

Pentru mai multe detalii, consultati produsele listate in categoria depozite la termen.

In cazul in care doriti sa investiti in bonuri de tezaur, actiuni, fonduri monetare, companii private etc. este indicat sa apelati la sfaturile unui consultant financiar.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Fonduri

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


maria , acum over 11 years
  (248)   (285)

nu e ce caut

 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »