As dori sa aplic pentru un credit pe societate de 4000 euro pentru achizitionarea unei masini de transport marfa. SC e infiintata in 2005, am devenit asociat unic in martie 2012, am 21 de ani iar pana sa devin administratorul societatii aceasta nu a avut activitate timp de 2 ani. Am mai fost la o institutie si mi s-a spus ca nu am nicio sansa sa obtin un credit.

Pentru achizitionarea unui autoturism pe persoana juridica, puteti apela fie la un credit de echipamente, fie la un leasing auto pentru companii.

Creditele pentru echipamente se acorda persoanelor juridice in scopul finantarii achizitionarii echipamentelor necesare desfasurarii activitatii. Astfel, printr-un credit echipamente pot fi achizitionate masini si utilaje, echipamente de birou, computere, echipamente medicale, atat noi cat si second-hand.

Pentru a beneficia de un credit echipament, firma trebuie sa indeplineasca anumite conditii de eligibilitate. In general, acestea sunt: o perioada minima de activitate de 12 luni, cifra de afaceri este in crestere; nu sunt inregistrate, la data analizei, datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile; serviciul datoriei A sau B in ultimele 12 luni si A la data analizei; nu se afla in interdictie de a emite cecuri bancare; nu inregistreaza popriri active pe cont.

Leasingul auto reprezinta o alternativa de finantare la creditele oferite de institutiile bancare. Leasingul prezinta caracteristici specifice in special in ceea ce priveste dreptul de proprietate asupra automobilului, acesta fiind transferat catre client numai dupa plata integrala a sumei leasingului.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

Puteti vizualiza ofertele institutiilor bancare si de leasing consultand produsele din categoriile Credite de Echipamente si Leasing Auto Firme.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 9 years
  (348)   (313)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 9 years
  (334)   (308)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 11 years
  (420)   (445)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »