LEASING AUTO FIRMA - COMPANII

Info

Leasingul auto pentru companii reprezinta o alternativa de finantare la creditul auto oferit de institutiile bancare si financiare. Leasingul prezinta caracteristici specifice in special in ceea ce priveste dreptul de proprietate asupra automobilului, acesta fiind transferat catre client numai dupa plata integrala a sumei leasingului.

Dobanda la leasing este de obicei mai ridicata decat cea a unui credit bancar cu aceeasi destinatie. Leasingul prezinta, insa, avantaje privind plata TVA si deductibilitatea cheltuielilor.

Pot fi achizitionate prin leasing masini atat masini noi, cat si masini second-hand.

Rata de leasing reprezinta cota-parte din valoarea bunului si a dobanzii de leasing si cota-parte din prima de asigurare, dupa caz.

Avansul platit la incheierea unui contract de leasing este cuprins intre 10% si 50%.

Perioada pe care poate fi incheiat un contractul de leasing auto este cuprinsa intre 1 an si 10 ani.

Proprietatea bunului se transfera catre utilizator in urma achitarii valorii reziduale, care nu depaseste 20% din valoarea autoturismului.

Comisioanele percepute in cazul unui contract de leasing sunt: comisionul de analiza, comisionul de administare, taxa logistica.

Companiile de leasing solicita in mod obligatoriu asigurarea bunului prin RCA si CASCO de la companii de asigurari agreate.

Rata pe luna Caracteristici Leasing Banca
631 Dobanda 8.50%   DAE 10.73%  
Rating

Leasing Autovehicule

Leasing auto - Leasing auto in EURPentru companii, leasing-ul reprezinta un sistem modern si avantajos de finantare a bunurilor de folosinta indelungata, facilitand extinderea activitatii, cresterea competitivitatii prin retehnologizare si managementul eficient al resurselor.BCR LEASING IFN te incurajeaza sa iti dezvolti afacerea, propunandu-ti cele mai atractive conditii de leasing de pe piata. (...)

 • Suma maxima: Nelimitata
 • Perioada maxima: 5 ani
 • DAE: 10.73% Info
 • Rata lunara: 631 EUR Info
Suma max: Nelimitata
Aplicatii: 29
Leasing Autovehicule - BCR Leasing IFN S.A.  
BCR Leasing IFN S.A.
Aplica »
636 Dobanda 9.03%   DAE 10.93%  
Rating

Leasing Auto

Leasing auto - Leasing auto in EURLeasingul este una dintre solutiile preferate pentru achizitionarea autoturismelor. Conform statisticilor actuale, fiecare a patra masina este finantata in leasing - in cazul masinilor importate ponderea ridicandu-se la 55% automobile achizitionate in leasing (conform APIA - Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile). Aceasta forma de finantare prezinta numeroase avantaje. In afar (...)

 • Suma maxima: Nelimitata
 • Perioada maxima: 5 ani
 • DAE: 10.93% Info
 • Rata lunara: 636 EUR Info
Suma max: Nelimitata
Aplicatii: 22
Leasing Auto - Raiffeisen Leasing IFN S.A.  
Raiffeisen Leasing IFN S.A.
Aplica »
636 Dobanda 9.00%   DAE 10.90%  
Rating

Leasing financiar

Leasing auto - Leasing auto in EURLeasing auto pentru persoane juridice pentru achizitionarea de autoturisme, autoutilitare usoare, vehicule comerciale grele. (...)

 • Suma maxima: 300,000 EUR
 • Perioada maxima: 5 ani
 • DAE: 10.90% Info
 • Rata lunara: 636 EUR Info
Suma max: 300,000 EUR
Aplicatii: 25
Leasing financiar - BRD Sogelease IFN S.A.  
BRD Sogelease IFN S.A.
Aplica »
4,136 RON Dobanda 28.00%   DAE 31.89%  
Rating

Leasing auto RON

Leasing auto - Leasing auto in RONLeasing Rom ofera servicii de leasing operational pentru autoturisme, autoutilitare noi si second-hand, imobile, terenuri, echipament birou, echipament industrial. (...)

 • Suma maxima: Nelimitata
 • Perioada maxima: 3 ani
 • DAE: 31.89% Info
 • Rata lunara: 4,136 RON Info
Suma max: Nelimitata
Aplicatii: 21
Leasing auto RON - LEASING ROM  
LEASING ROM
Aplica »
link sponsorizat
promo
Val. autoturism
Companie
Moneda

Perioada
Leasing
Avans %
 
 • Sterge filtre
 
 

Ghiduri LEASING AUTO COMPANII

Tipuri de leasing auto

Tipuri de leasing auto

Exista doua tipuri de leasing auto:  financiar si operational. In ceea ce priveste leasingul financiar, cumparatorul semneaza un contract prin care se angajeaza sa plateasca, pe langa rata lunara la leasing, si asigurarea, taxele, reparatia si, daca masina nu mai poate fi utilizata, costurile de debarasare. In cazul leasingului operational, clientul nu trebuie sa plateasca decat rata lu...