Card de Credit Leumi Gold

Bank Leumi Romania
 
 
Abonare newsletter




  

Rating


Comisioane:
Avantaje:
Perioada gratie:
Dobanda:

Card de Credit Leumi Gold
Rating 5 calculat de Efin.ro din date statistice.

Avantajele acestui card

  • Acces GRATUIT la servicii medicale premium in cele peste 270 de clinici private partenere ale Leumi Gold Card, pentru o serie intreaga de investigatii si analize de laborator.
  • Asigurare GRATUITA de calatorie pentru voiajele pe care le intreprindeti in afara tarii; Acces gratuit in salonul V.I.P. al Aeroportului International Henri Coanda
  • Tarife preferentiale la achizitionarea serviciilor hoteliere, pachetelor turistice si biletelor de avion, reduceri la inchirierea de autovehicule in tara sau in strainatate, discounturi la achizitionarea unei game variate de produse sau servicii, la restaurante, sali de fitness, spa, clinici stomatologice si multe altele, toate oferite de partenerii Leumi Gold. Servicii bancare la distanta prin intermediul internet bankingului: acces permanent la conturile dumneavoastra pentru efectuarea de viramente intra si interbancare, posibilitatea programarii platilor la o anumita data sau cu o anumita regularitate, managementul depozitelor (constituiri sau lichidari), vizualizarea extraselor de cont, schimburi valutare. Pentru toate acestea, tarifele sunt diminuate cu 30% fata de tarifele percepute la ghiseul bancii.