Depozite la termen Companii Leumi

Info

Depozitele la termen destinate companiilor le ofera acestora posibilitatea de a-si gestiona in mod eficient excesul de lichiditate in anumite perioade. Dobanzile sunt de obicei mai reduse fata de cele la depozitele adresate persoanelor fizice.

De obicei, se pot constitui depozite la termen pe 1 luna, 3 luni, 6 luni si 12 luni. Dobanda la depozite este dependenta direct de termenul ales. Cu cat perioada este mai extinsa, cu atat rata dobanzii este mai mare.

Cel mai frecvent, sunt constituite depozite in lei si depozite in euro.

Atat dobanda depozitului in lei, cat si dobanda depozitului in euro pot fi fixe, stabilite la momentul deschiderii contului de depozit sau variabile, modificate de catre banca in functie de evolutia pietei.

Dobanda depozitului se calculeaza zilnic, dar se plateste anticipat, lunar, trimestrial, anual sau la expirarea termenului de depozitare. La depozitele cu capitalizare, rata dobanzii se calculeaza in fiecare luna nu doar la suma depozitata, ci si la dobanda acumulata deja.

Depozitele la termen beneficiaza, de regula, de garantia Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

Dobanda pe an Caracteristici Depozit Banca
5.25%
Suma min: 1,000
Per. min:    1 luna
Rating:
Depozitul cu plata dobanzii la scadenta RON - Bank Leumi Romania Bank Leumi Romania
Aplica »
5.20%
Suma min: 1,000
Per. min:    2 luni
Rating:
Depozitul cu plata dobanzii in avans RON - Bank Leumi Romania Bank Leumi Romania
Aplica »
5.25%
Suma min: 1,000
Per. min:    2 luni
Rating:
Depozitul cu plata lunara a dobanzii RON - Bank Leumi Romania Bank Leumi Romania
Aplica »
Produs Sponsorizat
 
 

Ghiduri DEPOZITE LA TERMEN COMPANII

Contul curent (depozitul la vedere)

Contul curent (depozitul la vedere)

Conturile curente, adesea numite si depozite la vedere, sunt cele mai utilizate conturi de disponibilitati, iar titularii pot fi atat persoane fizice, cat si juridice. Conturile curente se pot deschide in lei sau valuta. Ele sunt utilizate pentru depuneri si retrageri curente sau pentru diverse plati. Fondurile pot fi depuse/retrase fara multe formalitati, neexistand restrictii referitoare la...


Comisioanele aferente unui depozit la termen

Comisioanele aferente unui depozit la termen

Principalele comisioane in cazul unui depozit la termen sunt: - comisonul retragere numerar, - comision de deschidere a contului curent, - comision de administrare a contului curent. Comisionul de retragere de numerar poate fi aplicat atat in cazul retragerii banilor inainte de maturitate, cat si la scadenta depozitului la termen. In cazul in care doriti intreruperea depozitului inainte de ...