Depozite Bancare


Depozite la termen »

Depozitele la Termen sunt cele mai cunoscute si utilizate produse de economisire, care permit persoanelor fizice sa obtina dobanzi atractive pentru sumele investite.


Conturi de economii »

Conturile de economii sunt produse de economisire care ofera acces permanent la banii din cont prin depuneri repetate si retrageri frecvente fara sa fie afectata dobanda.
Depozite IMM & PFA

Depozite la termen imm & pfa »

Depozitele la termen IMM & PFA ofera acestora posibilitatea de a-si gestiona in mod eficient excesul de lichiditate in anumite perioade. Dobanzile sunt de obicei mai reduse fata de cele la depozitele adresate persoanelor fizice.

Cont curent imm & pfa »

Contul curent IMM si PFA este un produs de economisire destinat persoanelor juridice care permite depuneri in numerar sau transferuri ulterioare, atat timp cat soldul contului se mentine peste limita impusa de banca.

Depozite Firme

Depozite la termen firme »

Depozitele la termen firme le ofera acestora posibilitatea de a-si gestiona in mod eficient excesul de lichiditate in anumite perioade. Dobanzile sunt de obicei mai reduse fata de cele la depozitele adresate persoanelor fizice.

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »