CARD DE CREDIT FIRMA - COMPANII

Info

Cardul de credit pentru companii este un card de cumparaturi alimentat cu banii bancii, utilizat de angajatii firmelor pentru plata marfurilor si serviciilor la comercianti, in tara si in strainatate, dar si pentru retrageri de numerar. Cardul de cumparaturi este preferat de companii pentru situatii in care se impun cheltuieli temporare urgente.

Pentru cardul de credit se plateste o dobanda lunara la sumele utilizate din plafon si, de obicei, trebuie rambursate lunar o parte din creditul solicitat sau numai dobanzile si comisioanele. Cardurile de credit sunt prevazute cu o perioada de gratie de pana la 56 de zile, perioada in care posesorul de card de credit poate utiliza banii imprumutati fara sa plateasca dobanda, daca achita in totalitate suma utilizata pana la sfarsitul perioadei de gratie.

Limita creditului acordat pe card se stabileste in functie de performantele companiei.

Comisioanele cardului de credit sunt: comisionul de retragere numerar (mai ridicat decat in cazul cardului de debit), taxa de interogare sold, comisionul de administrare, taxa de emitere a cardului. In general, nu se percep comisioane pentru platile efectuate la comercianti, in tara sau in strainatate.

In cazul neachitarii la termen a sumei minime datorate sau in cazul intrarii pe sold debitor, se aplica o dobanda penalizatoare la sumele restante, care poate fi de 50%.

Documentele necesare pentru a obtine un card de credit pentru companii sunt: copie a documentelor de infiintare a companiei; actul constitutiv; incheierea/hotararea judecatoreasca privind autorizarea de constituire si functionare; actul constitutiv actualizat; certificat de inmatriculare; bilant; balanta; certificat constatator; certificat atestare fiscala; hotarare AGA.

Dobanda Card Card de credit Banca
0.00%

Business Credit Card Silver

Carduri de credit - Card de credit in RON
-Te confruti tot mai des cu cheltuieli temporare urgente? - Apar mereu oportunitati neprevazute de care vrei sa profiti dar nu dispui intotdeauna de fondurile necesare? - Vrei sa faci cumparaturi in siguranta, atat in tara cat si in strainatate, cu comision 0? Beneficiaza si tu acum de flexibilitatea si libertatea pe care ti-o ofera un Business Credit Card! Alege unul dintre charge cardurile e (...)

  • Emitent: VISA
  • Utilizare: VISA Business Silver este un card embosat cu utilizare internationala care va permite sa efectuati tranzactii online (plati la terminalele EPOS instalate la comercianti, retrageri de numerar), offline si pe Internet.
Rating
Aplicatii: 22
Business Credit Card Silver - Banca Transilvania  
Banca Transilvania
Aplica »
0.00%

Business Credit Card Gold

Carduri de credit - Card de credit in RON
 -Te confruti tot mai des cu cheltuieli temporare urgente? - Apar mereu oportunitati neprevazute de care vrei sa profiti dar nu dispui intotdeauna de fondurile necesare? - Vrei sa faci cumparaturi in siguranta, atat in tara cat si in strainatate, cu comision 0? Beneficiaza si tu acum de flexibilitatea si libertatea pe care ti-o ofera un Business Credit Card! Alege unul dintre charge cardu (...)

  • Emitent: VISA
  • Utilizare: VISA Business Gold este un card embosat cu utilizare internationala care va permite sa efectuati tranzactii online (plati la terminalele EPOS instalate la comercianti, retrageri de numerar), offline si pe Internet.
Rating
Aplicatii: 24
Business Credit Card Gold - Banca Transilvania  
Banca Transilvania
Aplica »
link sponsorizat
promo
Moneda
Banca
Tip card

  • Sterge filtre
 
 

Ghiduri CARDURI DE CREDIT COMPANII

Ce este perioada de gratie a unui card de credit?

Ce este perioada de gratie a unui card de credit?

Perioada de gratie a unui card de credit reprezinta perioada in care posesorul de card de credit poate utiliza banii imprumutati fara sa plateasca dobanda. Valoarea cumparaturilor trebuie achitata in totalitate pana la sfarsitul perioadei de gratie, pentru a beneficia de facilitatea scutirii de plata dobanzii. De regula, aceasta variaza intre 30 si 55 de zile, dar depinde de politica de market...


Ce este dobanda penalizatoare la cardurile de credit?

Ce este dobanda penalizatoare la cardurile de credit?

Dobanda penalizatoare aferenta cardurilor de credit este dobanda care se aplica in cazul neachitarii la termen a sumei minime datorate (suma minima de rambursat) sau in cazul intrarii pe sold debitor.