Primesti Bonus la fiecare cumparatura prin Programul Star BT

Primesti Bonus la fiecare cumparatura prin Programul Star BT Data: 12 ianuarie 2012   Ora: 15:00

Advertorial

Slide-ul 2 din 2

Vezi slide-ul anterior

Folosind cardul tau de credit MasterCard Forte castigi puncte de loialitate la plata cumparaturilor. Programul Star BT de la Banca Transilvania iti ofera puncte la fiecare tranzactie de cumparaturi efectuata la comercianti. Mai mult, cumparaturile la comerciantii parteneri iti aduc puncte suplimentare, de pana la 15% din valoarea cumparaturii!

Punctele inseamna bani (1 punct Star BT = 1 leu) si pot fi utilizate pentru cumparaturi la partenerii din programul de loialitate.

Plata in rate fixe fara dobanda este un program prin care poti beneficia de pana la 12 rate fara dobanda la comerciantii inclusi in programul de plata in rate Star BT.

Cardurile de credit care beneficiaza de programul de loialitate si cel de plata in rate sunt: MasterCard Forte, MasterCard Forte Divizia pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold Rotary si Visa Platinum.

Toate aceste carduri ofera posibilitatea de a avea acces la banii de care ai nevoie in cel mai scurt timp si mult mai simplu decat apeland la un produs de creditare clasic.

Consulta lista partenerilor Star BT si afla mai multe detalii despre program pe www.starbt.ro.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Banci Si Asigurari


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Un smartphone - mai multe probleme care pot aparea. Glassgsm te ajuta

Smartphone-ul - cel care a inlocuit orice mod de comunicare atestat in documentele istorice. Rapiditate, accesibilitate, eficienta si multe altele ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai mult